Instagram

Instagram

21 juni 2013

Örgryte-Värnamo


Sista jobbet innan jag stämplar ut för midsommarfirande blev Örgryte-Värnamo. Ingen som var där var nog riktigt nöjd med den matchen. 1-1, en straff och ett rött kort. Typ så.

Trevlig midsommar!








20 juni 2013

Elfsborg-Gefle


Då var man tillbaka i gamla gängor igen. Fotboll på Borås Arena, i regnet. Mållöst blev det också. Tur att det finns glada fotografkollegor som livar upp, som Jörgen. Den som följer hans blogg, vilket man bör, kanske har sett vårt experiment med synkade fotograferingar. Helt utan mekanisk synk, vi kör med telepati!












17 juni 2013

Pia Sundhage


Gå in på SVT Play och kolla Jane Björcks dokumentär om Pia Sundhage! Den tar härmed plats i kategorin "Det som tillhör allmänbildningen" bredvid Star Wars, Sagan om Ringen och Band of Brothers.


16 juni 2013

Folksam Grand Prix Göteborg


Friidrott på Slottsskogsvallen var det ja. Det sattes nytt arenarekord i stavhopp av tyska stavhopperskan Carolin Hingst, men det blev ingen Dayron Robles på 110m häck. Han saknade tydligen tävlingslicens och fick därmed inte starta. Lite av ett antiklimax där. Men annars var det inga konstigheter, bara kul!












 

15 juni 2013

Lotta, Roller Derby och Friidrott


Så kan två dagar på Bildbyrån se ut. I går var jag först ute i Kållred där bland andra Lotta Schelin var och besökte sin moderklubb. Det blev träning i ösregn, frågestund i rum med tropiskt klimat, fotografering, intervjuer och autografskrivning.








Senare på dagen åkte jag på ett träningspass med Gothenburg Roller Derby. En helt ny sport för mig ska erkännas. Vill man se hur det går till rekommenderar jag ett besök i Halmstad under SM-veckan där just Roller Derby kommer utövas.






Idag då, det var presskonferens på slottsskogsvallen inför Folksam GP som kommer vara där i morgon, lördag. Det är alltså friidrott vi talar om och enligt arrangören ett av de bästa startfälten de någonsin haft. Något att se fram emot helt enkelt!



13 juni 2013

Uppsamling igen....


Fattar inte var blogglöden tagit vägen! Har verkligen tappat suget och det känns inte bra. Det brukar vara lättare när man är på resande fot, men trots att jag flängt runt en massa de senaste veckorna har det inte blivit så hemskt mycket som hamnat här. För att komma i rätt fas igen går vi tillbaka till landslagssamlingen i Linköping och matchen mot Norge.










Sen blev det Växjö och U21-landskamp mot Schweiz.






I förrgår var jag i Frölundaborg för att se vad Frölunda hade för sig vid den här tiden på året. Brottades blev svaret, med f.d. OS-brottaren Eddy Bengtsson. Han frågade om jag ville vara med, men jag tackade nej så snällt jag kunde. Ångrar mig lite så här i efterhand, men det hade blivit svårt med kamerorna.










På kvällen var jag nere i Falkenberg på fotboll, GIF Sundsvall stod för motståndet där. Helt fantastiskt kvällsljus de har där nere alltså!






Och nu är vi framme vid gårdagen. Kopparbergs Göteborg - Mallbackens IF. 5-1 blev det och några droppar regn.