Instagram

Instagram

28 okt. 2012

En söndag i Göteborg


En byråfotografs söndag i Göteborg.

12:15 Jag lämnar lägenheten.
13:00 Lämnar pressrummet vid Skarpe Nord för att plåta första halvlek mellan Kungälv och Sandviken. (Där en viss Mr Erixen tar sig friheten att manipulera bandyspelare att bjuda på segerjubel mitt framför näsan på honom utan att dela med sig till oss andra)
13:55 Lämnar Kungälv och åker mot Valhalla IP och matchen mellan Kopparbergs Göteborg och Örebro.
14:27 Skickar bilder från bandyn.
14:45 Letar representant för Svenska Spel som ska plåtas innan matchen.
15:00 Matchen börjar.
15:18 Göteborg gör mål och jag lämnar området till fots mot Gamla Ullevi och Gais-Helsingborg.
15:28 Skickar bilder från matchen.
16:07 Andra halvlek i den matchen börjar.
16:39 Jag går in för att skicka bilder.
17:05 Lämnar Gamla Ullevi, går tillbaka till Valhalla och tar bilen till Partille för att hinna till andra halvlek i matchen mellan Sävehof och Drott.
17:48 Andra halvlek i handbollen börjar.
18:40 Skickar bilder från handbollen och det jag inte hunnit skicka från bandyn.
19:40 Lämnar partillebohallen och åker hemåt.

Samlar lite bilder från senaste tiden här nedan också. Tjenaaaaa!6 kommentarer:

 1. Oj vad mycket olika evenemang du hann med på en och samma dag. Ingen dödtid där inte. Själv får man vara glad om man kommer ut och fotar en sak ;). Många fina bilder i tråden blev det också.
  /Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jo det blev några stycken, utmanande men kul :-)

   Radera
 2. Manipulera bandyspelare? var det värsta jag hört, jag frågade bara vart hann skulle fira om han målade :) sen att just Kumpuoja dessutom råkade göra första målet... gudomligt ingripande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Precis, det är så det låter, "jag bara" ;-) Ser fortfarande hur han vänder upp mot mig och Wiridén, kollar i kameran precis tillräckligt länge för att man ska hinna se att han kommer på vad "du bara" råkat tipsa om, varpå han gör helt om och far iväg. Ska punkmarkera dig nästa gång :-)

   Radera
 3. Goa bilder och gillar verkligen din diskreta HDR-touch i redigeringen - så lätt att den inte alls stör men såpass synlig att bilderna direkt känns extra spännande att kika på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Peter! Kul att du lägger märke till det. Funderar på vad jag ska hitta på inför inomhus säsongen bara. Funkar på hockeyn men inte riktigt på de andra vintersporterna. Att ljusa upp de mörka partierna drar fram för mycket brus och man får inte de mörka fina bakgrunderna man vill ha i en inomhushall. Ska experimentera lite för att hitta på något nytt för inomhusbruk :-)

   Radera