Instagram

Instagram

14 apr. 2013

Omstart


Förutom att jag nog borde starta om datorn gör jag nu ett upplivningsförsök av den stackars bloggen som fått ligga och kippa efter andan den senaste månaden. Det har varit mycket flängande runt om i landet den senaste tiden. Den senaste månaden har jag varit i min egen lägenhet under 6 dygn. De andra dagarna har tillbringats i Portugal, Stockholm, Trollhättan, Norrköping, Växjö och Dalstorp. Årets Bild-kalaset i Trollhättan var speciellt kul för jag fick äntligen träffa många av de människor som jag bara känner genom bloggar. Att äntligen få en livs levande människa bakom profilbilden var mycket trevligt! Sen blev det ett andrapris i sport feature också, det var också väldigt kul! Och där lägger vi ner det med text för idag och kör ett bildspel istället!
4 kommentarer:

 1. Tack Carl för underhållningen! Vilken urladdning massor av guldklimpar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tog en titt! ;-) Jo, var ju ett tag sen det dök upp något här så det blev lite ketchup-effekten skulle jag nog säga.

   Radera
 2. Underbara bilder vi sitter och tittar på från ett soligt och varmt Spanien Med vänlig hälsning Bert å Eva Lennström Husbilsfolket .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Bert och Eva! Värmen har precis börjat leta sig fram här uppe i Göteborg också. Hade hela 14 grader idag! Hälsa alla så gott!

   Radera