Instagram

Instagram

7 mars 2013

Algarve Cup, dag 4


Ett lugn dag det här. Blåsigt som bakom en Airbus A380 med fullt gaspådrag, men lugnt. Det regnade rätt mycket utanför fönstret när jag vaknade men det lättade till träningen och det blev bara ett par droppar. Planen var däremot saftigt vattnad vilket också lär märkas på följande bilder från dagen.

10 kommentarer:

 1. Vattnet tillförde bilderna en extra dimension och gjorde dem lite spännande. Gillar speciellt den näst sista bilden :)

  /Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det! Först var det bara jobbigt att trampa omkring där för det läckte in i skorna, men när de sedan förflyttade sig till en annan del av planen började det hända spännande grejer. Då blev det mycket roligare :-)

   Radera
 2. Nu har Du haft kul :) Näst sista bilden ser nästan arrangerad ut med hennas leende och nästan håller handen som om hon poserar :) Störtskön.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det har jag verkligen haft! Den näst sista bilden är väl så nära arrangerad man kan komma utan att be om det. Det var nämligen hon som bad om bilder när hon skulle slänga sig i pölen ;-) Tacksamt för en fotograf! :-)

   Radera
 3. När man ser de 2 sista bilderna förstår jag varför det heter Algarve :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Jo då, numera känt som Almergarve :P

   Radera
 4. Festligt - men kul match ändå! Sveriges tjejer är på "G"!
  //Hejarklacksledaren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de! Kommer blir ett kanonbra EM tror jag. Hoppas ni kommer upp och kolla på någon match!

   Radera