Instagram

Instagram

12 mars 2013

Algarve Cup, dag 8 (Sverige-USA)


Det är inte varje dag man får nöjet att plåta två av världens bästa fotbollslag. Men idag var en sådan dag. Som grädde på moset hade jag också nöjet att leverera rörligt material till TV4 Sport. Rätt nervös var jag, det ska man inte sticka under stolen med. Men efter att jag sluddrat lite, lyckats ställa den underbara frågan, "vad är du mest nöjd respektive nöjd med?", kändes det ändå rätt ok. Ända tills det saknades nät att skicka hem materialet med. Att skicka 1,27GB videofiler över en lina på 0,6 mbit/s kändes inte riktigt hållbart. Det snabbare pressnätet stängde de ner efter matchen så det fanns inte att tillgå, smart! Efter lite snack med personalen på arenan stod det klart att det heller inte skulle gå snabbare än 0,6 med deras egna nät. Jag gick då över plan C. Plan B var att skicka över det mobila 3G-modemet jag hyr här nere, men det skulle nog ta för lång tid kände jag på mig. Plan C således: Ett cafe utanför mitt hotell där de hade 6 mbit/s. Än en gång var det skönt att vara näst intill ensam på motovägen de dryga 4 milen det var att köra tillbaka. Väl där startar jag uppladdningen och allt går iväg på 50 min. SKÖNT! Under tiden passade jag på att skicka bilder från matchen som fortfarande låg och väntade på redigering och leverans. Slutet gott allting gott! Ps. fortsättning på inlägget längre ner.

För riktigt slut är det inte. Fotografer gillar ju som ni säker förstår att ta bilder, även på varandra. Här är några rutor där Jessica GowScanpix lyckats fånga mig på bild. Oroväckande ofta har jag något i munnen. Som farmor skulle sagt, får han inte mat nog pojken?

Foto: Jessica Gow / Scanpix

Foto: Jessica Gow / Scanpix

Foto: Jessica Gow / Scanpix

Foto: Jessica Gow / Scanpix

4 kommentarer:

 1. Fotbollsgodis från Portugal på en daglig basis, grymt! Men är lite tveksam till den där au naturelle just-stigit-upp-ur-sängen-frillan du kör numera ;) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taaack! :-) hahaha! Jag vet! Skäms lite faktiskt, nä mycket! Skulle aldrig gå ut på det viset hemma i Sverige, vet inte varför jag gör det här :-P Är något med luftfuktigheten som förstör alla möjligheter att göra något ordentligt ;-) Skäms, skäms, skäms!

   Radera
 2. Stilig som alltid på fält! Dock, ser du ut att titta på annat än genom kameran ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, NOT! Blir akutbesök hos frissan när jag kommer hem! ;-)
   Ser bara jobb när jag håller i en kamera :-P

   Radera