Instagram

Instagram

9 mars 2013

Algarve Cup, dag 5


Då var det matchdag igen vilket betyder lugn förmiddag/eftermiddag. Tillbringade denna tid mest på rummet med min kompis datorn som behövde rensas på överflödiga bilder. Men var också ute på en lite löptur nere vid stranden där jag fick nya bildidéer, får se om någon av dem blir verklighet innan jag åker hem.

Matchen sen då, jo det blev vinst, stor vinst, till Sverige. Inget mer superintressant att säga om det. Måste varit en riktigt snåljåp till vaktmästare på arenan dock. Tog inte mer än ett par sekunder efter slutsignalen förrän lamporna började släckas, aka, alla fotografens favorit. När alla var nerjoggade och av planen dog ljuset helt, och där satt jag och Scanpix-Jessica i mörkret och skickade bilder. Bilden som togs för att föreviga detta väljer jag att kort och gott kalla för "Glamour".

6 kommentarer:

 1. Det ser mysigt ut även om Jessica fått en liten specialfrisyr tack vare den där palmen.
  Hälsa henne så mycket.
  Är det Mac ni kör?
  :-)
  Ha det fint.

  /LarsD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket mysigt! Strategiskt placerad kamera av mig, hehe. Mac? Menar du att det finns andra datorer att arbeta med? Tihi!

   Radera
 2. Bättre väder kan jag tro! Vilken lyx att redigera utomhus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då, fortfarande rätt blåsigt, men inte så mycket regn :-)

   Radera
 3. F-n va muntert det verkar vara i år då... Ja när man ser ledartrojkan. Fast det är klart, det blev ju bara 6-1, he he. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Jo då, det gäller ju att välja sina fototillfällen med omsorg. De hade nog velat ha i alla fall ett par mål till ;-)

   Radera