Instagram

Instagram

3 sep. 2013

Tillbaka och ner till Slovenien


Tillbaka från semestern sen 19 augusti. Men inget bloggande har det blivit och jag skäms inte alls, utom när ingen ser. Men ni vankas det mästerskap igen och då blir det som vanligt blogg igen!

Började dagen vid 04:30 med packning och dusch. Sedan till flygplatsen där jag för första gången nästan var tvungen att checka in kameraväskan. Tjejen vid bagagebandet vägrade släppa upp mig till säkerhetskontrollen med så tungt handbagage. Att det var kamerautrustning värd många pengar sket hon fullständigt i. Efter en stunds diskuterande fick hon nog och sa att hon var tvungen att hjälpa andra och att jag fick ställa mig vid sidan och fundera på hur jag skulle göra. Flytta över en del av kamerautrustningen till den andra väskan (som redan vägde 21 kg), checka in kameraväskan eller åka hem igen. Jag frågade då efter hennes chef och hon hänvisade mig till en dörr på andra sidan hallen. Där mötte jag en man som hade väldigt bråttom och inte hann hjälpa mig, sedan en kvinna som drog allt om säkerhet, regler, fan och hans moster än en gång, innan hon lät det gå för den här gången, men bara för att hon hade bråttom. Men det var absolut sista gången som jag fick sådan dispens. Men så kom jag iväg, flög propellerplan för första gången, åkte taxi, checkade in på hotellet, hämtade ackrediteringen och plåtade samt filmade. Lite mat och dryck på det så var dagen fullbordad.

Har för övrigt det största hotellrummet jag någonsin haft. Hall, konferensrum med tillhörande dator (med tjockskärm), fax, skrivbord och arbetsbord, sovrum och två toaletter. Tack för den bokningen Niklas!

Följer gör en sammanfattning av diverse jobb sedan återinträdet i jobbgalaxen.

4 kommentarer:

 1. Äntligen teba Calle - toppen! Och snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajjemän! Nu ska det bara hålla i sig också ;-) Tack! :-)

   Radera
 2. Håller med. Har varit jobbiga veckor... :-) /MK

  SvaraRadera