Instagram

Instagram

15 apr. 2012

Go stämning


Det är ju alltid extra kul att vara på matcher där det är bra tryck från publiken. Det blir mer känslor och uttryck både på läktaren och på planen, mycket bra för en fotograf! Var nere i Varberg i går och fotade Varberg-Assyriska. Där var det bra stämning en stund, innan det blev lite bråk på läktaren och domaren valde att bryta matchen. Den återupptogs som tur var och matchen kunde spelas klart, 1-2 till Assyriska där. Och idag var jag i en kokande Partillebohall och saknade öronproppar. Liten plan, liten hall, supportrar med höga röster till höger och vänster. Är fortfarande lite dimmig i öronen, men go stämning var det! Tjenaaaa!


2 kommentarer:

  1. Sköna bilder Carl! men tänk vad mkt bättre 4:e rutan från slutet (Sävehof mot klacken) hade vart om du inte klippt huvudet på den snygge killen i bildens överkant... ;) fridens!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack det samma! Om jag inte minns fel var just 4e bilden noga genomtänkt i beskärningen, hehe. Han borde däremot fått med en läcker ung man i klackens övre kant på sin bild?

      Radera