Instagram

Instagram

27 apr. 2012

Nu börjar det hända grejer


Har fått en släng av inspirationsenergi i dagarna. Började nog i måndags med ett totalt misslyckat försök med remotekamera på Rambergsvallen. Sätter aldrig mer en kamera på just den platsen, har inte kvar en enda bild därifrån. Men det fick mig att börja fundera i nya banor och göra något som jag funderat på i ett knappt år. Sätta en kamera på taket bakom målet på Borås Arena. Med vägledning från arena-generalen Kung Jörgen så uppfylldes min önskan denna dag, fick i alla fall en i mitt tycke en rätt skön bild därifrån. I övrigt uträttades inga fotografiska stordåd. Men har verkligen fått blodad tand när det gäller att sätta remotekameror. Frågan är bara, hur många andra kameror kommer sitta där uppe nästa match... Tjenaaaa!5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Grymt mycket tack Michael! Såg roddbilderna på din blogg också, det var riktigt coolt!

   Radera
 2. Härligt Calle, grymt sköna bilder och grymt kul att träffas och "tjôta" i går. Liiiiite avundsjuk på dig/er som gör detta på heltid.

  Ha dä gôtt så ses vi den 7:e (om inte tidigare)

  //Jörgen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var riktigt kul att hinna tjöta lite mer än vanligt, tack för hjälpen med titten på handbollsbilderna också! Det är väl inget som stoppar dig från att köra heltid med detta också, de e bar'å köööör :-)

   Radera