Instagram

Instagram

24 jan. 2013

SM-veckan, dag 2


Började dagen med ett riktigt hundjobb (ursäkta ordvitsen). Det var precis lika coolt som jag hade förväntat mig. Tillbringade mest av tiden uppe vid varvningen, dvs där man första varvet ska få hundarna att svänga höger och andra varvet svänga väster. Det blev väldigt spännande då alla utom ett eller två ekipage absolut direkt ville vänster, rakt genom muren av människor som då stod i vägen för dem. Mer hundsport i morgon!

Dagen fortsatte sedan med skidtävling av modell stafett. Inga konstigheter med det, utan jag gled hyfsat smärtfritt vidare till squashfinalerna. I alla fall herrfinalen. Damernas final bommade jag då skidorna drog ut på tiden och den numera svenska mästarinnan i squash vann i tre snabba raka set. För att runda av dagen blev det också lite curling.

I morgon kommer kung Nils och gör mig sällskap vilket ska bli grymt kul! Det är inte så ofta som man får tillfälle att jobba med en aktad kollega under samma evenemang, så nu blir det åka av på Lugnet!

6 kommentarer:

 1. Här ligger en hund begraven...:-)

  Eller är bild ett och två inte från samma tävling?

  Grymma bilder på vovvarna hur som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då, det är samma tävling! Såg inte detta förrän nu ;-) De kan nog byta plats med varandra. Det kunde bli lite tumultartat vid vissa svängar som sagt :-)

   Radera
 2. Nice som vanligt "kungen"....... nja "prinsen" får räcka ett tag till. Vi får se hur Årets bild slutar först :)

  Allt väl annars? Du blandar och håller på, men du levererar helt underbara bilder vännen. Ha det bäst så ses vi då Du anländer "varmare" breddgrader ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Jörgen! Kan nog leva med att vara prins ett tag till ;-) Vi höres absolut!

   Radera
 3. Bildgodis! draghundsbilderna är sjukt balla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, helt sjuka ögon de har alltså! Tänk dig att ha en sådan efter sig i skidspåret.... en mörk kväll i elljusspåret... när det är strömavbrott. Huuuu!

   Radera