Instagram

Instagram

16 maj 2012

Vad vore en resa


Ja vad vore en resa utan en borttappad resväska. Börjar kännas som standard vid det här laget att gå direkt från planet till bagageavdelningen så de kan leta fram väskan igen. I dag fastnade den i Berlin trots ett uppehåll där på nästan två timmar. I väskan ligger också enbesstativet som jag därför fick jobba utan idag. De lovar dock dyrt och heligt på flygplatsen att de kör ut den till mitt hotell under dagen, det var ju inte mindre än fem avgångar till München i dag. När jag sedan kommer till hotellet vid 21-tiden finns ingen väska där. Paniken tilltar, jag har ingen lust att sitta med 8kg objektiv på frihand i 90 min i morgon. Försöker dock ta det lugnt och äter middag med Lunkan från DN för att lugna nerverna. Mitt i middagen kommer receptionisten och säger att väskan min har landat i lobbyn. JA! Bara 10 timmar försent, men nu är den här.

Andra panikframkallade sysslor den här veckan har bestått i att försöka få till en fotografering med Lotta och Thunebro innan matchen. Inte var för sig, utan tillsamman. Talar med presskillen i Frankfurt, inga problem där, vi ska bara höras när jag landar i München så ska han kolla upp allt tills dess. Mindre framgång blev det i Lyon. Blev totalstopp där. Kändes därför näst intill overkligt när jag ringer från flygplatsen till Frankfurtpresskillen som meddelar att han inte bara löst schemat för dagen utan också ser till att Thunis är kvar efter träningen så jag bara behöver se till att hon och Lotta "råkar" mötas på arenan. Sagt och gjort, efter några mindre missöden kommer Lotta och Sara ut från omklädningsrummet i samlad trupp och jag knäpper mina bilder. JA! Igen, gårdagens omöjliga jobb var nu gjort. Med det klart går jag nu och sover en stund för att orka med morgondagen. Shoot It Live från matchen blir det också, här på bloggen om det funkar som det ska. Så om du vill se livebilder från damerna Champions Leaguefinal ska du besöka den här sidan vid 18-tiden i morgon. Tjenaaaa!


Hittade en CL-pokal, hoppas ingen saknar den i morgon. Foto: Anders Lundqvist

6 kommentarer:

 1. Sköna grejer as usual Carl! Hade tänkt skicka en kommentar på ditt förra inlägg i stil med Vad vore väl en match på Allianz Arena... men ser att du huserar på den gamla goa Olympiastadion, så med andra ord går även matchen där antar jag? lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Michael! Damernas går på Olympiastadion, herrarnas på Allianz. På den senare får jag inte komma in dock. Pratade med en av UEFAs representanter igår om det, hon sa att de hade varit tvungna att neka runt 700 ackrediteringsförfrågningar till herrarnas final. Intresset är rätt så stort ;-)

   Radera
 2. Fan va grymt Calle! Du är kung av fixande och trixande. Jag tycker du får ta CL-pokalen som belöning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Hahaha, jo, kan ju dela den med Marc i FFC Frankfurt som fixade det mesta. Grymt bra kontakt där, så bilder till deras webb blev ju en bra tack!

   Radera
 3. Följer allt med stor behållning :-)

  SvaraRadera