Instagram

Instagram

24 maj 2012

Olycka, ösregn och medaljer


Blev en väldigt lugn förmiddag rent fotomässigt. Vi kom försent in till arenan pga en olycka på vägen. Stod en polis och dirigerade om trafiken i så vi hamnade i en 15 min cirkel tillbaka till hotellet och sedan tillbaka till samma ställe igen. Den här gången utan polis så det var bara att köra på som vanligt, tills man kom till olycksplatsen. Därifrån var det sedan tidvis kö in till arenan och jag klev in i presstältet samtidigt som loppet jag borde fotat började i byggnaden intill. Dumt.

Efter detta missöde och ett par svenska lopp drog vi i väg på den omtalade lunchen, se föregående inlägg för mer djupgående förklaring. Sen var det så dags för semi/finalpasset. Sarah tog sitt andra guld och Jennie tog silver. Självklart nöjde jag mig inte med bilder från arenan och styrde upp en snabb plåtning vid tjejernas hotell innan de skulle dra vidare hemåt. Blev dock problem med att få hem de bilderna eftersom presscentret var stängt och hotellets nätverk har en uppladdningshastighet på ca 4 k/s. Men efter lite mekande gick de hela vägen hem till bildredaktör Christian som slängde ut dem i cybervärlden. Fint med teknik, när den fungerar.

2 kommentarer:

  1. Konstigt att det som vanligt finns hotell i Europa ed kassa uppkopplingar. Ligger vi i kalla Norden i täten? Under orienterarnas VM-uppladdningsläger i Frankrike/Schweiz tvingas man oftast sitta uppe tills alla slafar så att man är ensam på linan och sedan skicka hårt komprimerade bilder som tidningarna ändå är måttligt intresserade av :-)

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt vacker bild, den andra uppifrån där vattnet ser ut att bete sig som kolasås!

    SvaraRadera