Instagram

Instagram

30 okt. 2013

Några andra bilder


Takbilden från Elfsborg-Malmö. Det var en chansning som sagt. Om jag satte upp den skulle jag antagligen inte få ner den samma kväll och därmed förlora bilderna till morgondagens tidningar. Men jag satte upp den. När matchen var slut och det fortfarande inte börjat blåsa började jag hoppas, det kanske skulle gå vägen. Men så blev det världens mest utdragna firande och vinden kom. Det positiva med det långa firandet var att vinden hann mojna igen och jag lyckades förhandla mig upp på taget än en gång. Med säkerhetslina! Kanske ska ta och skaffa en egen sådan?

Extra kul med stora matcher är att det dyker upp fotografer som man oftast bara "träffar" i cyberrymden. Blev mäkta förvånad och glad när både Lars Dareberg och Jonas Lindkvist kliver in på Borås Arena. Tur att jag hade säkerhetslinan.
I tisdags var jag på Örgryte-Ljungkile och damlandslagets träning. I dag var det lagbild och träning. I morgon är det VM-kvalmatch mot Färöarna. På lördag är det avgörande i superettan. Lite så ser dagarna ut den här tiden på året, och det är skoj!

6 kommentarer:

 1. Härliga bilder Carl!

  En bloggteknisk fråga. Hur får man in tweet- och Facebook-knapparna till blogginläggen?

  /Daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Man söker på "embed facebook like button blogger" på google, letar lite och provar. Går in i bloggmallen och lägger till kod på en visst ställe som jag inte minns. Men google på frasen så ska du nog lösa det :)

   Radera
 2. Tack för att du delar med dig av allt bländande bra Carl! Den underbara översiktsbilden känns tagen extra högt upp - i en lysmast denna gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Peter! Jajjemän, i lysrampen på taket till Borås Arena, samma lampor som syns längst upp till höger i bilden, fast på andra sidan då. 27 meter skulle det tydligen vara ner till marken där, därav säkerhetsselen :)

   Radera