Instagram

Instagram

28 maj 2012

Step into my office


Många som jobbar ha något slags kontor. Jag brukar lägga upp bilder lite då och då via twitter med bilder på mitt kontor. Dvs, kontoret för dagen. Ett kontor brukar ha något slags bord och någon stol, kanske till och med en fåtölj och någon bokhylla. Här i Debrecen fanns det inget av detta. Välkommen in i fotografkontoret.
Cool tanke att alla bilder som du ser i världen tagna på EM i Debrecen passerade genom just detta lilla kontor. Bilder på våra svenska medaljsimmare från sista dagen till exempel. Silver, brons och brons blev det. Skrällbrons för damerna i 4x100 m som saknade sina tre bästa simmare och det nya unga gardet fick kliva in och hålla ställningarna, och det gjorde de!

Men även den här dagen innehöll frustrationsmoment. Förstår inte vad det är, men nästan alltid när man ska ha iväg bilder snabbt så är datorn ofattbart seg. Tog en hel Ungersk nationalsång att få iväg en enda bild och det är inte ok i min bok. Hoppas en lite uppgradering av datorn senare i veckan fixar detta. Sammanfattning av veckan då. Det var precis så kul att fota simning som jag hade föreställt mig. Mycket varmare och svettigare än jag hade kunnat tro var det också. Träffat en del nya goa fotografer har jag gjort också, och en mediakille från FINA som åkte med mig i bilen till arenan nu sista dagen. Mycket trevligt! I morgon flyger jag hem till Göteborg igen. Hoppas det fina vädret man läst om finns kvar då. Tjenaaaa!4 kommentarer:

 1. Grymma grejer var dag Carl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Michael! Har kollat dina bilder från Speedwayen, inga dåliga grejer där heller, som vanligt :-)

   Radera
 2. Hejsan Carl! Jätte skoj med dessa "bakom kulisserna" inlägg! Fortsätt gärna med det! Precis som du skrev i ett tidigare inlägg är det väldigt intressant att läsa men tyvärr finns det inte så många som skrivit om det. Jätte skoj att du gör det!

  Super bra bilder har du också levererat! Skoj att följa din blogg!

  /Petter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Petter! Har fått mycket bra respons på just detta så det kommer mer! Kul att du hänger med i bloggen!

   Radera