Instagram

Instagram

10 sep. 2014

Frustration


Utan att chocka kan jag tala om att vi fortsatte dagens förarbete där vi lämnade det igår. Kabeldragning. Efter någon ny kontakt och ytterligare efterforskningar började vi dra tråden upp genom ljusriggen i taket. Några om och men senare var vi framme vid den tilltänkta kamerapositionen. Innan kameran kom upp provade vi så allt funkade med datorn, och det gick oroväckande bra. Jag säger oroväckande eftersom vi vet att allt sällan funkar som det är tänkt.

Stärkta av framgången plockade vi ihop kameran med all tillhörande säkerhet och begav oss upp i taket igen. En parentes här är att vi också lyckades bränna upp en el-adapter till en av sändarna. Den var tydligen bara gjort för 110 V och annonserade sin kapitulation med två små vita rökmoln och lika många dova puffar när vi stoppade in den i eluttaget. Med något sänkt humör tog vi alla fall oss upp till takpositionen igen och pluggade in allt för en testkörning. Och där blir det fortsättning följer.







Taksessionen fick avbrytas på grund av andra jobb som krävde vår närvaro. För mig blev det träning med damlandslaget i fotboll och handbollsmatch, Sävehof - IFK Skövde. Men i morgon drar SHL igång och då är vi inne på årets arbetstätaste period. När fotbollen är i slutskedet, och alla vintersporter är drar igång.








1 kommentar: