Instagram

Instagram

11 juli 2011

Jag är fast


Idag är det sex månader sen jag för första gången gjorde ett skarpt jobb i tjänst på Bildbyrån. Detta var en presskonferens med handbollslandslaget uppe i Stenungsund inför VM. Det var rätt så spännande att kliva in där bland för mig kända och mindre kända ansikten. Fruktansvärt nervös var jag med, mest för att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra eller vad jag skulle plåta, och de jag hade bildbetällningar på visste jag inte vilka det var. Men jag överlevde och är fortfarande kvar. Från och med idag är jag dock inte bara kvar utan fast. Efter sex månader av provanställning övergår den nu till tillsvidareanställning som det så fint heter och detta ska firas i kväll med härliga VM-kollegor i Frankfurt!

Något större firande var det dock inte i går kväll när jag och Expressen-Ludde var ute och jagade svenska fans på stan. Faktorer som ett utslaget Tyskt lag, söndag kväll och åskoväder kan ha spelat in i att uppdraget misslyckades. Inte en själ var ute och än mindre själar med svenskt påbrå. Hoppas det är bättre drag i Frankfurt.

3 kommentarer:

  1. Kuligt Calle! Nästan lika bra jobb som att vara lärare på Ljungsarpskolan. Där får man ju vara med att fostra såna som du. Fast jag tror inte vi hade just fotografering på schemat så jag kan nog inte ta åt mig så mycket ära för jobbet du fått. Kör hårt.
    /Ingemar

    SvaraRadera
  2. Tack tack! Kanske inte var så mycket foto, men det är ju viljan att lyckas som tar en framåt :)

    SvaraRadera