Instagram

Instagram

2 juli 2011

Sverige till kvarten


Då var Sverige vidare till kvartsfinal i VM! Det har dock inte var it helt självklart någon av matcherna då det borde tryckts in ett par mål till både mot Colombia och Nordkorea. Men det räcker ju att ha ett mål mer än motståndaren för att vinna, som tur är.

Det skrivs febrilt här i pressrummet nu. Om man sätter sig tillbaka och bara lyssnar på alla ljud märker man hur mycket folk skriver runt om en. När man sitter och redigerar bilder tänker man inte på detta, man ska bara få iväg allt så snyggt och snabbt som möjligt. Nu nu smattrar det rejält!

I morgon bär det av upp till Wolfsburg där Norge möte Brasilien. Vilket av dessa lag Sverige får möter i kvarten får vi dock inte veta förrän på onsdag när de spelar mot USA. Det är sjukt kul att vara på ett så stort mästerskap utanför Sverige. Man lever, äter och andas jobb dygnet runt nästan. Visst kan det bli mycket, men man lär sig så fruktansvärt mycket nytt hela tiden. Saker som man inte tänkt på innan nöter man in så de tillslut blir rutin. Bara att packa ihop kameraväskan är en procedur som numera går som en dans. Allt har sin plats och 600at kör man på väskan för att slippa belasta axlarna i onödan. "Learn by doing" är absolut något som passar mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar