Instagram

Instagram

18 juli 2011

Sista matchen


Då var det slut. Efter en snart 4 veckor lång vistelse i Tyskland har jag nu kommit fram till den sista kvällen. I morgon flyger jag med samma flyg som tjejerna till Göteborg där del 2 i sagan tar vid. De blir en perfekt övergång från VM till Gothia i och med att damerna ska hyllas på invigningen. I finalmatchen ikväll blev det mycket lugnare än vad jag hade föreställt mig. Visst var det fotografer åt vilket håll man än såg men de flöt ändå på på ett väldigt fint sätt. Jag la fokusen på att få hem så mycket bilder jag kunde under själva matchen så det bara var att skicka jubel och prisutdelningsbilder när allt var slut.

Slut. Ett väldigt litet ord för att avsluta något så fantastiskt som denna resa varit. Bochum, Köln, Berlin, Köln, Augsburg, Wolfsburg, Augsburg, Frankfurt, Sinsheim, Frankfurt och så slutligen Göteborg. En del farande hit och dit har det varit ändå. Tur att Tyskland är så bra på det här med vägar och tåg. Men de får banne mig bättra sig när det gäller kortbetalning. I går åt vi lunch på ett Burger King som hade kortterminaler men inte personal som kunde hantera dem. Det var bara att plocka fram kontanterna igen.

Nu väntar en vecka med Gothia Cup innan jag går på semester för att spela teater. Torpa Slottsteater. Om även du har semester i veckorna framöver så tveka inte att besöka denna magiska plats där vi kommer spela "En midsommarnattsdröm" 29 Juli till 14 Augusti. Slutligen blir det lite bilder från finalen mellan Japan och USA. Lev väl! Tjenaaa!

2 kommentarer:

  1. Fantastiska bilder du levererat genom hela VM:et! Hatten av! Har du bilder från Gothia och andra evenemang också? Du får ju inte sluta blogga bara för att VM är slut ;) Heja heja!

    //Petter

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket! Det är lika kul varje gång jag upptäcker en ny person som faktiskt läser och tittar på det som jag lägger ut här :-)

    Det var ett litet uppehåll, men nu är jag igång igen!

    SvaraRadera