Instagram

Instagram

6 dec. 2011

Handboll


Mycket handboll på G nu. Kollegan och mentorn Nils befinner sig i Brasilien och lever, äter och andas handboll. Kanske är det därför han nu också låter bloggen gå på högvarv! Underbart att se och läsa om allt som händer over there. Speciellt när det kommer från någon så nära laget. Nisse har under hösten gjort ett sjukt bra insidejobb på landslaget som inte stannar av för att det är mästerskap. Följ honom här för att själva få förstahandsuppgifter och bilder direkt från VM!

Själv fick jag nöja mig med ett Göteborgsderby i form av Redbergslid som tog emot ärkerivalen Sävehof. Nacor Medina fick till sin stora glädje se sitt lag köra över Sävehof i andra halvlek och skicka hem dem till Partille utan några poäng. Dock från läktaren då han har en omdiskuterad avstängning på 6 månader.


4 kommentarer:

 1. Handboll är kul att fota. Ser i dina bilder att Du hittat "det" i sporten. Bild tre uppifrån är helt underbar.
  Nisse följer man också så klart, men inte lika mycket som Din. De danska fotograferna är ju lite udda :)
  Ha dä gôtt Calle så ses och hörs vi.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Jörgen! Att det finns fotografer att inspireras av runt omkring en gör ju att man vill göra extra bra ifrån sig :)

  SvaraRadera
 3. Tjena Carl!
  Sköna bilder, Bild tre uppifrån är riktigt go finns en tvilling till den här: http://erixen.se/blog/?p=3921 bild nr 5 uppifrån räknat. Ha det!

  SvaraRadera
 4. Tjenixen! Haha, ja så det kan bli ;) riktigt schysta bilder du har på bloggen förresten :)

  SvaraRadera