Instagram

Instagram

16 juni 2012

Göteborg City Race


Kurerade EM-sorgen med lite avgaser och lite bränt gummi idag. Göteborg City Race stod det på schemat med start kl. 09:00. Var tvungen att vara där i god tid för att bekanta mig lite med banan. Det var ju ändå ett år sen jag var här sist. Precis som speedway och simning är detta väldigt kul att fota för man vet vad som ska hända. De kör ju på samma ställe i ett rätt bra tag så det finns tid att prova många olika vinklar och vrår. Samtidigt är dessa tillställningar byråfotografens mardröm. Eftersom det går att ta en bra bild på alla som är med, ska man också göra det. Så morgondagen ser ut att vara räddad från jobbbrist den med! Tjenaaaa!

6 kommentarer:

 1. Imponerande Carl - snygga panoreringar, häftiga vinklar och en prins som russinet i kakan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Peter! Prinsen ja, först en andraplats och sen en förstaplats där. Kul för honom, glad var han i alla fall :)

   Radera
 2. Glömt och klona lite damm på bild 4 och 5? ;-)
  Annars grymt snyggt! Gillar bild 5 riktigt mycket! Dö häftig!

  /Petter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Kan mycket väl ha missat något litet här och där ;-) Var helt prickig i ansiktet när jag kom hem, det flög lite gummi runt banan. Hade tänkt mig en längre tid på bild 5, men med bländare 22 och iso 100 gick det inte att få mer än 1/20, ND-filter nästa!!

   Radera
 3. Ja, vad skall man säga ....... "Du kan ju det här" :) Sköna bilder som återger stämningen.

  //Jörgen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Jörgen! Snart är det dags för allsvenskan igen :-) Maxmiddag!!!

   Radera