Instagram

Instagram

28 juni 2012

Hemfärd!


Sitter som vanligt sist kvar på en öde arena. Dagen har gått väldigt fort. Gjorde en del uppdrag för Sydsvenskan och DN även denna dag så det var full rulle på morgonpasset. Nu på kvällen är alla prisutdelningar där man ska fram och ta de föga inspirerande bilderna på glada eller mindre glada simmare på prispallen. Blev två svenska rekord idag också. Båda på damernas 50 m ryggsim. Under morgonpasset slog Magdalena Kuras till med tiden 29:03. Porträtt på henne där helt enkelt. Hon blev inte rekordhållare så länge dock för 6h senare simmade Michelle Coleman in på 28:74. Kuras hade dock tiden 28:75, så hon var rätt nöjd ändå. Nu blir det två dagar ledigt, men först ska jag ta mig tillbaka till Göteborg med Tyskland-Italien som sällskap. Tjenaaaaaa!

Foto: Peter Holgersson2 kommentarer:

  1. ..så underbart roligt att följa med i ditt arbete som fotograf..inspirerande,, och fantastiskt härliga foton,,skön känsla och goa vinklar..//Mats

    SvaraRadera
  2. Två maniska killar ;-) Jubelbilden är favoriten och stör mig att jag inte drog t...n ur r...n och plåtade flaskan :-)

    SvaraRadera