Instagram

Instagram

5 dec. 2012

Den där basketen


Fotar på tok för lite basket för att jag ska känna mig säker på att komma ifrån en match med något matnyttigt. Kan inte spelet alls och i och med det blir det svårt att räkna ut i förväg hur passningarna ska gå och var jag då ska sitta för att få bäst bilder. Det blir inte heller lättare av den förbannat överdimensionerade ljudsignalen som brakar loss så fort det är byte eller avbrott i spelet. Men med mer träning och öronproppar ska det nog kunna bli riktigt kul att plåta basket även i framtiden.

Eftersom det var i Borås jag var så tvingade jag ut herr Jarnberger ur sitt mysiga hus för att göra mig sällskap. Med senior vid sin sida kan ett boråsjobb inte bli dåligt. Eller, jobbet kan ju gå åt helvete, men humöret stannar ändå på topp. Sämre blir det inte heller när man rundar av dagen med en flottig kebab vid 22-tiden. Nyårslöftet, inte äta för "stor mat" sent på kvällen känns ju verkligen som en vinnare. Får nog se till att skaffa det där årskortet på simhallen för att komma igång lite smått.

Har även gjort en mindre designföränding på bloggen. Bredare layout vilket resulterar i större bilder vilket jag länge velat ha men inte gjort slag i sak. Men så när jag satt och kollade på fotograf Daniels blogg i natt kände jag att det var dags.
Tjenaaaaa!2 kommentarer:

  1. Gillar verkligen redigeringen av bilderna och den ger extra belöning i en inomhushall som denna när många skulle misslyckats med färghanteringen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar så mycket :-) Är själv väldigt sällan nöjd med inomhusbilder. Tycker alltid att det något slags färgstick, oftast magenta. Försöker komma på något bra sätt att få till det men har inte hunnit sätta mig ner och kolla på det riktigt än. Måste rensa datorn på gamla bilder först ;-)

      Radera