Instagram

Instagram

9 dec. 2012

VM i Zürich dag 1 av 2


Detta är första gången jag besöker Schweiz och staden som man oftast hör i politiska sammanhang och i filmer, Zürich. Just nu är det innebandy-VM som gäller här. Väldigt bra resa också så här långt, en liten försening i Berlin på vägen ner bara, men då kunde man sova en timme extra medan man väntade på att få lyfta. Jag lär mig också något nytt varje resa, men den här är den första som jag utnyttjat de flesta lärdomar jag fått hittills för att gör denna så smidig som möjligt. Bra flyg med korta väntetider, hotellbuss från och till flyget och ett hotell som bara ligger 10 min gångväg från arenan. Hur bra som helst!

Innebandyn sen då. Jo, när jag tillslut fick min ackreditering efter många om och men så var det bara att tuta och köra. Norge-Lettland först, ingen höjdare faktiskt. Men sen var det dags för första semifinalen, Schweiz-Finland, och vilken match sen. Antagligen den bästa innebandymatchen jag någonsin sett! Andra semifinalen var mellan Tyskland-Sverige och den var inte lika rolig eftersom Sverige joggade hem segern med 0-13. Bättre match mot Finland i finalen är att vänta i morgon dock! Tjenaaaaa!
.


5 kommentarer:

 1. Det här riktigt riktigt snyggt! Bild 1 är favoriten!

  SvaraRadera
 2. Weltklasse Carl! Jubelbilderna på den skallige men skäggprydde finnen är grymt sköna! verkar vara riktigt fint ljus i arenan...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket! Inte lika glada finnar idag dock ;-) Ljuset är bra, 1/800 f4 ISO 4000. Men inte helt optimalt om man ser till vitbalansen, speciellt med all reklam som sitter på planen :-( Vi får starta ett upprop bland innebandy och handbollsspelare för att få bort reklamen från golvet med anledningen att det stör spelarna för mycket.

   Radera