Instagram

Instagram

17 feb. 2014

Tålamod


Gick upp vid 06 idag för att åka upp på skidskyttet som flyttades till 10 idag då det var för dimmigt i går. Där satt jag och väntade. Jag satt i 6h och väntade, innan beskedet kom att de än en gång senarelägger loppet till nästa dag. Hoppas vädret är med oss i morgon helt enkelt. Fördelen med att sitta och vänta är att man hinner rensa datorn och skicka in arkivbilder. Sånt som man absolut inte har lust att göra när man varit hemma en vecka. Hittade till och med några guldkorn som missats i första gallringen. Lite lunch och vandring på det innan jag åkte upp på freestyle aerials. Tänk er backhoppning, fast att de hoppar rakt upp och gör volter och piruetter med rak kropp innan de landar.

Dagens diss går till folk på bussen som tycker det är en bra idé att tvinga bildredigerande fotografer att sitta med 16kg ryggsäck, stort objektiv och dator i knät för att de promt ska sitta i sätet intill och småprata med sina polare på raden framför.

Hissen går till riset i presscentret som jag åt till lunch. Det var färdigkokt, varmt och smakade bra. Fullt pott helt enkelt!2 kommentarer:

  1. Väldigt fina bilder Carl. De mot svart himmel är riktigt härliga. Kämpa på!

    SvaraRadera