Instagram

Instagram

19 jan. 2015

Andrapris i Årets Bild!


Det är dag 3 (läs 7) på Handbolls-VM i Qatar och nu är det officiellt! Ett andrapris i Årets Bilds sportbildskategori blev det! Det är andra gången som jag vinner andrapris i klassen, även om den sist hette sport feature. Då knep Jonas Lindkvist guldpengen med en bilden på Ara Abrahamian. I år tog Joel Marklund både första och tredjeplatsen. Dessutom är Niklas Larsson nominerad till reportageklasserna! En stor dag för Bildbyrån helt enkelt! Ska dessutom passa på att tacka Jörgen Jarnberger för lånet av GoPro till tävlingen där bilden togs. Min var ute på andra äventyr just den dagen. Tack Jörgen!
Men det spelades en handbollsmatch här nere i Qatar ikväll också, Tjeckien - Sverige. Tjeckiens stora stjärna Filip Jicha dras med magsjuka och kunde därför inte spela. Inte var det bättre för svensk del där målvakten Johan Sjöstrand åkt på detsamma. För övrigt regnar det här nere just nu! Helt otroligt att det ska inträffa just när vi är här. Västkustmolnen förföljer mig. Hörde att det bara är 22 regndagar  per år här nere. Två av dem har nu passerat.
4 kommentarer:

 1. Grattis!
  Jag har suttit och kollat på dina gamla bilder från SM-veckan i Falun och speciellt de på hundspann! Squash är jag också väldigt imponerad av att du lyckades få till korten på - känns som en svårfotad sport när det är så trångt.
  Nu är jag skitpeppad till att fota när det drar igång i Örebro under nästa vecka! :D
  Kommer bildbyrån bevaka det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Björn! :) Va kul att du kollat igenom mina bilder! SM-veckan är en fantastisk möjlighet att plåta hoa sportbilder. Bildbyrån kommer vara på plats. Är dock inte helt hundra på vilka som kommer vara där. Men det ger sig :) Ös järnet!

   Radera
 2. Grattis Carl.

  Din bild är klart bäst och dessutom unik:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Jonas :) Superglad att du gillar bilden, hoppades in i det sista på snöskotern också, men det blev inget med det :( Ska satsa på ordentligt på reportage under året! :) Hoppas den får vara kvar på något sätt bara...

   Radera