Instagram

Instagram

24 jan. 2015

It has been decided.


Till listan över obegripliga regler och förfaranden kommer här ännu en. Hur man lämnar arenaområdet. När man ska ut från området finns det ett stort antal öppningar i stängslet som annars står som en järnmur runt arenan. I dessa öppningar finns oftast en bom eller ett par vakter som kollar så igen kommer in. När man då vill komma ut tror ni kanske att det bara är att passera förbi dessa och ut på gatan precis utanför. Fel. Vill man komma ut måste man gå runt hela området och ut genom grinden där det står Exit, för så är det sagt. All media och arbetarpersonal ska lämna området genom just den grinden. Nu kanske ni tror att det är något speciellt med den grinden, typ att man checkas ut eller liknande så de vet att man längre inte är i byggnaden. Fel. Exit-grinden är svårare att ta sig ut genom eftersom den till skillnad mot de andra oftast är halvstängd, och till skillnad mot de andra har den bara en vakt som bryr sig mer om hur himlen ser ut än att vinka av några journalister. Varför kan man då inte få gå ut genom grinden närmast till vägen? It has been decided.

Sverige förlorade för övrigt sin första match här nere idag. Frankrike tog gruppsegern och nu väntar Polen i åttondelsfinal på måndag.1 kommentar:

  1. :) sköna berättelser Calle. Glömer inte vårt försök att passera ut på gatan under SM-veckan då vi var tvungna att gå via ett fullpackat torg istället för bara rakt ut på en tom gata, denna passage var ju enbart för en eventuell utrymmning av torget ?!?!?!, flashback :D

    Kör hårt vännen och kul att se/läsa dina inlägg

    //JJ

    SvaraRadera