Instagram

Instagram

21 feb. 2011

Där ser man...


Nytt jobb, ny hemort, nytt liv? Mycket kan hända på 1 månad. En av sakerna jag lyckats snappa upp på den tiden är att alla har en blogg. Varför?! Först undrade jag var all tid och ork att blogga kom från, sen kom frågan varför alla har en blogg. Det senare får bli ett problem för framtiden.

All ork och tid då? Svaret, sena kvällar och en del fritid. Jag tänkte aldrig börja blogga, precis som jag aldrig skulle skaffa facebook, och det gick ju bra, ett tag. Men så hamnade man i bloggträsket tillslut i alla fall. Det finns faktiskt en hel del att skriva om, speciellt när det händer nya grejer i livet.

När det så blir en sådan där sen kväll kan man alltså numera plocka fram datorn och slänga ut några ord på bloggen om nya grejer man lärt sig, eller om hur idiotförklarad man blev när man stod på fel ställe och plåtade eller helt enkelt hade en grymt bra dag! Som idag som spenderades i köket och kring ugnen med de nya bakstenarna i. Tre olika bröd blev det, alla gick utomordentligt bra att äta! I morgon blir det arkivare, planering och Borås. Tjo!


2 kommentarer: