Instagram

Instagram

25 feb. 2011

Nya höjder


Igår var det hästar, idag människor. De hade dock ett gemensamt intresse; Hoppa.

I helgen är det Inomhus SM igång i Friidrottens hus i Göteborg. Det var många stora namn på startlistorna till en början, men de droppade av all eftersom. Senast Angelica Bengtsson som hoppade så där lite lagom högt i Stockholm i veckan (Svenskt rekord?) och väljer därför att att avstå SM för att istället satsa på EM i Paris.

Presskonferens var det dock i vanlig ordning. Jag åker dit för att plåta och det går fint. När jag sen packar ihop för att lämna bygget har Christian Olsson med tillhörande tränare Yannick Tregaro intagit hallen för att träna. Tresteg tänker ni, höjdhopp säger jag. Den som spar han har, i det här fallet ett bättre ben till EM. Det var bara till att slänga fram kameran igen och börja knäppa. För mig blev detta också ett perfekt tillfälle att kolla kamerainställningar och placeringar inför morgondagen. Som vanligt har jag inte en blekaste aning var jag får vara eller var man får bäst bilder. Gör som jag brukar och sneglar på de andra och härmar.1 kommentar:

  1. Nice Calle!
    Men du, härma inte för mycket. Hitta på lite nya läckra vinklar som ingen annan hittat än. Det gäller att sticka ut. Den andra bilden med blicken säger myyyycket! Snyggt jobbat!

    SvaraRadera