Instagram

Instagram

1 mars 2012

Reka


Ordet som förutom på huvudstadska betyder räka också är en förkortning av rekognoscering, med andra ord insamling av information. Det jag samlat på mig är ett gäng lovande fotoplatser här i Albufeira. Ska göra en del porträttjobb framöver så det är bra att ha några platser som man kan åka till vid olika tider på dagarna.På ett av de första ställena jag hittade var det tydligen någon som bosatt sig, lite sorgligt är det allt. Men den okände personen har gjort lite fint med stenar och bord i alla fall. Verkade inte vara någon hemma dock.


Sen har det varit lite fotbollsträning också, hör och häpna! Lätt träning på förmiddagen och mer individuell träning med tillslagstränaren Eija efter lunch. Det alltid kul på träningarna med damlaget för de gör alltid träningen till något roligt, inte bara slätstrukna ansikten och blodigt allvar alltså. Det blir ju ofta bättre om man tycker något är just kul!


Sist men inte minst en liten bild från hotellbalkongen. I morgon är det match igen, Island, hoppas på bättre resultat än förra året. Tjenaaaaa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar