Instagram

Instagram

10 sep. 2012

Paralympics, Dag 14


Då var det över. Fruktansvärt bra slutshow! Men vad kan man förvänta sig när Coldplay, Rihanna och Jay Z delar på scenen?! Dock ett fett minus till den enorma gräshoppan som parkerades framför scenen mitt i vägen för alla oss fotografer på "head on". Var dessutom ett gäng fotografer som sprang runt på plattformen hela showen för att hämta kaffe eller prata med någon kollega. Blev ganska irriterande efter en stund när man gång på gång fick flytta på sig själv med all utrustning så mycket man kunde på den lilla yta man hade till förfogande för att släppa förbi dem.

Innan slutshowen var det lugnare. Kunde sitta i MPC och göra ut de sista arkivbilderna så det bara är att skicka in alla råfiler när man kommer hem, rensat och klart. 830 jpg-bilder blev det levererat hem på ett ungefär, drygt 59 bilder/dag. Det ligger dock 4087 råfiler i jobbmappen, men då är inte slutceremonins 581 bilder sorterade eller rensade på arkivare än. Kan bli något att ta tag i när jag sitter på flygplatsen och väntar i morgon. Måste checka ut vid 10 men sen går inte flyget förrän 18:45. Hoppas den värsta rusningen har lagt sig då, det var nog så jag tänkte när jag bokade biljetten i alla fall.

Tjenaaaa!


Det omtalade gräshoppebenet.


1 kommentar:

  1. Tackar för de dagliga reportagen och alla bilderna som du Producerat och visat på bloggen. Det har varit kul och intressant att följa med via skärmen.
    Kommer fortsätta att kika in här och se vad som händer framöver.
    Hoppas du får en bra hemresa och lite ledigt när du kommer hem.

    Med vänlig hälsning, Niklas

    SvaraRadera