Instagram

Instagram

4 sep. 2012

Paralympics, Dag 9


Det börjar bli rutin nu med allt åkande och plåtande. Så mycket rutin att man slappnar av för mycket. Och det är inte så bra, för då kan man nästan missa sista bussen till skyttearenan för att hinna till Jacobssons final på 50m liggande skytte. Men eftersom vi alla som är här och jobbar är proffs så gjorde vi inte det och hann ner för att se Jonas komma på fjärdeplats. Lite lunch och bussåkande på det och så var det dags för rullstolstennis igen. Otroligt inspirerande man från USA som mötte Anders Hård. Han kan nästan inte röra på armarna utan kastar upp bollen med fötterna och använder sin elstol för att få till svingen. Han gjorde det så bra att han tillslut vann. Lite häftigt ändå!4 kommentarer:

 1. Skön känsla i bilderna Carl och detaljerna är underbara.

  //JJ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jörgen :) Det är ju detaljerna som gör en bild, inte sant!

   Radera
 2. Sista bilen på Taylor är himla kul. Man växlar mellan att imponeras av hans förmåga, trots sitt grava handikapp, och att le åt multiexponeringens effekt på motivet, med texten i bakgrunden. Sammanfattningsvis tycker jag bilden hjälper till att sälja Paralympics.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja. Hann bara med att ta två bilder med den funktionen för jag kom på det så sent in i matchen. Men det blev ändå rätt ok, trots texten ;-) Kul att du gillar den!

   Radera