Instagram

Instagram

4 sep. 2012

Paralympics, Dag 8


Gulddagen! Två guld och ett brons blev slutresultatet, och en prins på köpet. Tillbringade hela förmiddagen och en stund efter lunch i bordtennisarenan tillsammans med Lindkvist, Ekströmer, Martin och Karin, eller DN, Scanpix och Handikappsförbundets tidning som man också kan säga. Mellan matcherna och prisutdelningen hann jag och Lindkvist iväg för att kasta i oss lite näring. Mycket mer kan inte sägas om det vi fick i våra händer än att det var just näring, knappt. Jonas utdelade betyg svag etta, kanske två, om man åt plastförpackningen hans stackars små korvar levererades i.

Foto: Jonas Lindkvist


Själv åt jag en kycklingwrap som bet tillbaka i käften. Oväntat mycket sting i den! Men ändå betyg två. Jag tycker det är väldigt kul att få jobba på samma mästerskap som Lindkvist. Jag gillar hans bilder skarpt, speciellt simbilderna. Så det är kul att få se hur han jobbar! Kolla in hans blogg för att se några av hans bilder från dagen.

Guld blev det också som sagt, två till antalet. Dåligt med medaljbilder på de som tagit dem blev det dock då förbundet var ovanligt svårmanövrerat denna kväll. Kan ha något att göra med att prinsen hade bjudit in den ena medaljören till middag samma kväll och den andra i morgon. När man då försökte sammanföra dem var det bom stopp. Så antagligen dyker det hemska resultatet av fotograferingen vi fick säkra upp med i mixade zonen efter simningen upp i morgondagens tidning istället. Hade varit finare med en arrangerad bild utanför, men nu fick det bli som det blev. Som vanligt blir det nya tag i morgon istället. Kan ju börja med att försöka att inte glömma laddaren till datorn i mitt skåp på simarenan då, 8% kvar... Tjenaaaaaa!
1 kommentar:

  1. Korvarna täcker nog Jonas näringsbehov :)

    Åter bra/sköna bilder Calle.

    //Jörgen

    SvaraRadera